Laktosefri chialamande med mandler og frugt
5 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•

Lækker, let og anderledes alternativ til laktosefri risalamande. Den laktosefri chialamande tilberedes bl.a. med chiafrø, krydderier, laktosefri mælk, yoghurt og fløde. Server med ristede mandler, appelsin, passionsfrugt og granatæblekerner.
Ingredienser
Chialamande
5 spsk
Chiafrø
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
¼ tsk
Stødt nellike
|
|
¼ tsk
Vaniljepulver
|
|
2 dl
Laktosefri mælk
|
|
2 dl
Laktosefri yoghurt naturel
|
Chia alamande - fortsat
75 g
Grofthakkede mandler
|
|
---|---|
1½ dl
Laktosefri piskefløde
|
Topping
4
Appelsiner i fileter
|
|
---|---|
3
Passionsfrugter, kødet heraf
|
|
3 spsk
Granatæblekerner
|
Sådan gør du
Chialamande
Chialamande - fortsat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
502 kJ / 120 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,7 g |
Protein: | 3,4 g |
Fedt: | 8 g |
Kulhydrat: | 8,7 g |
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
