Lammeragout

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Denne opskrift på lammeragout er nordisk inspireret og smager himmelsk. Lækker lammebov, nye kartofler, majroer og ærter gør denne ret til noget lidt ud over det sædvanlige.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g udbenet lammebov
  • 25 g smør
  • 3 dl vand
  • 2 kviste frisk timian
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern sener og hinder fra lammeboven og skær kødet i tern (ca. 2 x 2 cm). Del kødet i 2 portioner. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande og brun halvdelen af kødet i ca. 1 min. Tag kødet op og fortsæt med resten af smørret og kødet. Tilsæt vand, timian, salt og peber og bring det i kog. Kog kødet ved svag varme og under låg i ca. 40 min.

Tilsæt kartofler og salt og kog videre under låg i ca. 10 min. Kom majroer og fløde i og kog i yderligere ca. 10 min. Tilsæt ærter og forårsløg og kog lammeragouten i ca. 2 min. Tag timiankvistene op og smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag