Langtidshævet bradepandebrød
1 time 5 min
•
&format=webp)
Dejlig koldhævet brød, som kan varieres i smag med forskellige krydderurter.
Ingredienser
3 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
---|---|
2 dl
A38 naturel
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
10 g
Gær
|
|
100 g
Rugmel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Hvedemel
|
|
1 spsk
Olivenolie til pensling
|
Flagesalt
|
|
---|---|
Evt. tørret oregano - eller andre tørrede eller friske krydderurter.
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
853 kJ / 204 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,2 g |
Protein: | 5,3 g |
Fedt: | 3,3 g |
Kulhydrat: | 37,7 g |
