Lasagne med laks og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

En supernem lasagne med laks og spinat. Lasagnen har ud over laks og spinat fyld af spidskål - så I får mange grøntsager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Salat

  • 150 g fintsnittet spidskål
  • ¼ tsk groft salt
  • citronpeber
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe

Tilbehør

  • 200 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom den frosne spinat i en tykbundet gryde. Damp spinaten ved kraftig varme og under omrøring i 5-6 min. - eller til vandet er fordampet. Tilsæt Cheasy 4%, chili, limesaft og salt. Smag spinatstuvningen til.

Skær laksen i tynde skiver og drys dem med citronpeber. Del kålbladene i stykker på ca. 5 x 5 cm. Del spinatstuvningen i 3 portioner og laksestrimlerne i 2 portioner. Læg lagvis i et ovnfast fad (ca. 6 x 20 x 28 cm): en portion spinatstuvning, 3 lasagneplader, en portion laks og halvdelen af spidskålsbladene. Gentag en gang mere og slut med spinatstuvning. Bag lasagnen midt i ovnen - tag lasagnen ud af ovnen efter ca. 10 min. og drys med ost. Bag lasagnen færdig de sidste ca. 25 min. eller til osten er gylden. Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Salat

Kram spidskålen let med saltet og anret den i en skål. Drys med citronpeber, limeskal og chili. Server salat og flute til lakselasagnen.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag