Let kartoffelmos med majs og peberfrugtdressing
45 min
•

Her er smæk for skillingerne på smagspaletten: De søde majs, den salte ost, de umamismagende, grillede mørbradbøffer og den letbitre blomsterkarse. Den næsten selvlysende røde sursøde peberfrugtdressing binder hele retten godt sammen.
Ingredienser
Kartofler og majs
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 kg
Skrubbede små kartofler
|
|
1½ liter
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
4
Majskolber
|
Peberfrugtdressing
2
Røde peberfrugter i store stykker (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Grillede mørbradbøffer
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Rapsolie
|
200 g
Salatost i tern let smuldret
|
|
---|---|
1 dl
Blomsterkarse (tallerkensmækkere) eller almindelig karse
|
Sådan gør du
Kartofler og majs
Peberfrugtdressing
Grillede mørbradbøffer
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
410 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,6 g |
Protein: | 6,1 g |
Fedt: | 3,1 g |
Kulhydrat: | 11,3 g |
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
