Skinkemignon med majssalat og salt ingefærdressing
45 min
•

De saftige kerner fra friske majskolber er kernen i den lækre salat, der bliver serveret til skinkemignon og dressingen lavet af salatost smagt til med chili, lime og ingefær.
Ingredienser
15 g
Smør
|
|
---|---|
1
Skinkemignon (ca. 350 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 spsk
Vand
|
Salt ingefærdressing
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
3 spsk
Mælk
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
Majssalat
2
Majskolber (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Fintnittet hvidkål
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Dildfrø
|
|
3 spsk
Grofthakket frisk dild
|
|
100 g
Babysalatblade
|
Tilbehør
1 kg
Kartofler
|
---|
Sådan gør du
Salt ingefærdressing
Majssalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8547 kJ / 2043 kcal
Næringsindhold pr. 100g
236 kJ / 56 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 24,4 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 58,5 % | 8,1 g |
Fedt: | 17,1 % | 1,1 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt frisk ingefær med en ske.
