Skinkemignon med majssalat og salt ingefærdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

De saftige kerner fra friske majskolber er kernen i den lækre salat, der bliver serveret til skinkemignon og dressingen lavet af salatost smagt til med chili, lime og ingefær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 1 skinkemignon (ca. 350 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk vand

Salt ingefærdressing

Majssalat

  • 2 majskolber (ca. 600 g)
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g fintnittet hvidkål
  • ½ tsk groft salt
  • 1 tsk dildfrø
  • 3 spsk grofthakkede friske dildkviste
  • 100 g blandede babysalatblade

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun skinkemignonen i ca. 2 min. - brun på alle sider. Drys med salt og tilsæt limesaft og vand. Braiser kødet ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Tag skinkemignonen op og lad den hvile tildækket - gem skyen.

Salt ingefærdressing

Blend ost og mælk, til det er glat. Rør ingefær, chili og limeskal i dressingen og stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til. Tilsæt evt. lidt ekstra mælk, hvis du synes dressingen er for fast.

Majssalat

Kom majskolberne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. Lad majskolberne køle lidt af og skær kernerne af kolberne - gerne så majskernerne hænger sammen i flager. Knug hvidkålen med salt og bland den med majskerner, dildfrø og dildkviste. Anret salaten på en bund af salatblade.

Skær skinkemignonen i tynde skiver, anret dem på et lille fad og hæld den syrlige sky henover. Server med salt ingefærdressing, majssalat og kartofler.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag