10149 kJ / 2426 kcal
405 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 20,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 59,5 % | 14,2 g |
Fedt: | 20,1 % | 2,2 g |
Herlig grønkålssalat med rødløg og æbler - sprød og lækker.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Belugalinser eller tørrede grønne linser, fx fra Puy
|
1
Skyllet citron (usprøjtet)
|
---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
4
Rødløg i både (ca. 300 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i korte stykker (ca. 100 g)
|
|
300 g
Grønne asparges i korte stykker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Salatost
|
240 g
Ristet landbrød
|
|
---|---|
1
Flækket fed hvidløg
|