Du kan servere både kødboller, sprødt bacon, brødcroutons og grøntsager i mindre stykker på tomatsuppen. Friske krydderurter er også et godt pift på suppen.
Suppen kan fryses uden pasta.
8717 kJ / 2083 kcal
338 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 16,2 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 61,6 % | 12,3 g |
Fedt: | 22,2 % | 2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Løg i grove stykker (ca. 100 g)
|
|
1
Stort grofthakket fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
3
Gulerødder i mindre stykker (ca. 175 g)
|
|
400 g modne tomater eller 1 dåse
Hakkede tomater
|
|
1 tsk
Tørret basilikum
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Tørret pasta, fx minisuppehorn
|
---|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
240 g
Groft brød
|
|
400 g
Blandede grøntsager, fx peberfrugt, gulerødder, bladselleri m.fl.
|