Løg- og porrepostej med stegte rødbeder

Nøglehulsmærket opskrift

Løg- og porrepostej med stegte rødbeder

Bedømmelse

(4 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Hytteost, løg og porrer komponeret sammen i en dejlig grøntsagspostej. Hertil sprøde, stegte rødbeder.

Ingredienser

Antal portioner

Stegte rødbeder

  • 25 g smør
  • 3 rødbeder i tynde stave
  • ½ dl mørk balsamicoeddike
  • ½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g svesker i tynde strimler
  • 2 dl blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen. Hæld blandingen i en bradepande (ca. 21 x 30 cm), glat overfladen og bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Stegte rødbeder

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg rødbederne ved jævn varme og under omrøring i ca. 7 min. Tilsæt eddike, vand, salt og peber og skru op til kraftig varme. Damp rødbederne i ca. 5 min. eller til væden lige er fordampet. Vend svesker og persille (gem lidt til pynt) sammen med rødbederne og smag til.

Server de stegte rødbeder sammen med løg- og porrepostejen og ristet rugbrød.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 26 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: