Løg- og porrepostej med stegte rødbeder

Nøglehulsmærket opskrift

Løg- og porrepostej med stegte rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Hytteost, løg og porrer komponeret sammen i en dejlig grøntsagspostej. Hertil sprøde, stegte rødbeder.

Ingredienser

Antal portioner

Stegte rødbeder

  • 25 g smør
  • 3 rødbeder i tynde stave
  • ½ dl mørk balsamicoeddike
  • ½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g svesker i tynde strimler
  • 2 dl blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen. Hæld blandingen i en bradepande (ca. 21 x 30 cm), glat overfladen og bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Stegte rødbeder

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg rødbederne ved jævn varme og under omrøring i ca. 7 min. Tilsæt eddike, vand, salt og peber og skru op til kraftig varme. Damp rødbederne i ca. 5 min. eller til væden lige er fordampet. Vend svesker og persille (gem lidt til pynt) sammen med rødbederne og smag til.

Server de stegte rødbeder sammen med løg- og porrepostejen og ristet rugbrød.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: