Løg- og porrepostej med stegte rødbeder

Nøglehulsmærket opskrift

Løg- og porrepostej med stegte rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Hytteost, løg og porrer komponeret sammen i en dejlig grøntsagspostej. Hertil sprøde, stegte rødbeder.

Ingredienser

Antal portioner

Stegte rødbeder

  • 25 g smør
  • 3 rødbeder i tynde stave
  • ½ dl mørk balsamicoeddike
  • ½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g svesker i tynde strimler
  • 2 dl blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen. Hæld blandingen i en bradepande (ca. 21 x 30 cm), glat overfladen og bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Stegte rødbeder

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg rødbederne ved jævn varme og under omrøring i ca. 7 min. Tilsæt eddike, vand, salt og peber og skru op til kraftig varme. Damp rødbederne i ca. 5 min. eller til væden lige er fordampet. Vend svesker og persille (gem lidt til pynt) sammen med rødbederne og smag til.

Server de stegte rødbeder sammen med løg- og porrepostejen og ristet rugbrød.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: