Løgtærte med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

En fuldkornstærte med masser af løg, ost og hvidvin. Smager skønt!

Ingredienser

Antal portioner

Dej

Fyld

Tilbehør

  • 300 g salat, fx romaine
  • 200 g pærer i tynde både

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Bland mel og smør til det ligner revet ost. Tilsæt kvark og ælt sammen til en smidig dej. Tryk dejen ud i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter). Prik bunden med en gaffel. Lad formen stå i køleskabet i ca. ½ time.

Fyld

Pil løgene og hak dem groft. Svits dem i smør i en stegepande i et par minutter - uden at de tager farve. Tilsæt hvidvin og lad det koge ved svag varme i ca. 10 min. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Kom løgblandingen i tærtebunden, fordel osten over og bag midt i ovnen i ca. 15 min.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200°.

Bagning

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: