Her er endnu en opskrift på vegetarmad, som egner sig fint som gæste- og festmad.
Kom et stykke bagepapir i din springform, hvis den ikke er helt tæt.
12667 kJ / 3027 kcal
444 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 15,9 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 37,5 % | 9,8 g |
Fedt: | 46,6 % | 5,6 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Vand
|
5 dl |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Grødris
|
200 g |
Smør
|
25 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Fennikel i tern (ca. 100 g)
|
1 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
3 |
Grønne squash i halve skiver (ca. 775 g)
|
2 |
Rød peberfrugt i tern (ca. 175 g)
|
1 |
Grofthakkede babyspinatblade
|
100 g |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Æg
|
4 |
---|---|
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
125 g |
150 g | |
Finthakkede frisk basilikum
|
1 spsk |
Blandet grøn salat
|
300 g |
---|