Ca. 40 min. ved 175° - varmluft ovn.
Kom et stykke bagepapir i din springform, hvis den ikke er helt tæt.
10714 kJ / 2561 kcal
375 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 18,5 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 33,6 % | 7,4 g |
Fedt: | 47,9 % | 4,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
5 dl
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Grødris
|
|
25 g
Smør
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
1
Fennikel i tern (ca. 100 g)
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2
Grønne squash i halve skiver (ca. 775 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i tern (ca. 175 g)
|
|
100 g
Grofthakkede babyspinatblade
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Æg
|
|
---|---|
125 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
150 g
Salatost i tern
|
|
1 spsk
Finthakkede basilikumblade
|
300 g
Blandet grøn salat
|
---|