Ca. 1 time ved 175° - traditionel ovn.
Patéen kan fryses inden bagning. Lad den tø op i køleskabet.
Du kan servere champignonpatéen kold som forret – så er der til ca. 8 personer.
Server den varme champignonpaté sammen med edamame-bønnesalat og godt brød fx verdens bedste brød så har du en dejlig sommerret. Efterår og vinter kan du fx servere rødbedecoleslaw og supplere med lidt babyspinat og kogte eller ovnbagte kartofler.
9155 kJ / 2188 kcal
716 kJ / 171 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 9,3 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 20,5 % | 8,6 g |
Fedt: | 70,2 % | 13,6 g |
Mere lækker vegetarmad med champignoner.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.