Varm champignonpate

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(93 vurderinger)

60+ min

Nødderne giver både smag og lidt ekstra fylde og bid til denne vegetarpaté, der hurtigt blev populær som vegetarernes festmad, da den kom i 1986. Server champignonpate varm eller kold.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Champignonpate

Tilbehør

  • 200 g dampede ærter
  • 500 g kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Champignonpate

  1. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Lad risene køle lidt af.
  2. Bland champignoner, løg, hvidløg, hasselnøddekerner og timian sammen og del champignonblandingen i 2 portioner.
  3. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun en portion champignonblanding i ca. 2 min. og kom den i en skål. Tilbered den anden portion champignoner på samme måde.
  4. Tilsæt de kogte ris, æg, fløde, salt og peber og rør champignonfarsen godt sammen.
  5. Fyld den i en smurt patéform eller anden ovnfast form (ca. 1½ liter) og bag champignonpatéen uden låg midt i ovnen.

Server den varme champignonpate med ærter og kartofler.

Bagetid

Ca. 1 time ved 175° - traditionel ovn.

Frysetips

Patéen kan fryses inden bagning.

Tip

Du kan servere champignonpatéen kold som forret – så er der til ca. 8 personer.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag