Varm champignonpate

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(73 vurderinger)

60+ min

Nødderne giver både smag og lidt ekstra fylde og bid til denne vegetarpaté, der hurtigt blev populær som vegetarernes festmad, da den kom i 1986.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g dampede ærter
  • 500 g kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Lad risene køle lidt af. Bland champignoner, løg, hvidløg, hasselnøddekerner og timian sammen og del champignonblandingen i 2 portioner. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun en portion champignonblanding i ca. 2 min. og kom den i en skål. Tilbered den anden portion champignoner på samme måde. Tilsæt de kogte ris, æg, fløde, salt og peber og rør champignonfarsen godt sammen. Fyld den i en smurt patéform eller anden ovnfast form (ca. 1½ liter) og bag champignonpatéen uden låg midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time ved 175° - traditionel ovn.

Frysetips

Patéen kan fryses inden bagning.

Tip

Du kan servere champignonpatéen kold som forret – så er der til ca. 8 personer.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag