Varm champignonpate

Bedømmelse

(49 vurderinger)

60+ min

Nødderne giver både smag og lidt ekstra fylde og bid til denne vegetarpaté, der hurtigt blev populær som vegetarernes festmad, da den kom i 1986.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g dampede ærter
  • 500 g kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Lad risene køle lidt af. Bland champignoner, løg, hvidløg, hasselnøddekerner og timian sammen og del champignonblandingen i 2 portioner. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun en portion champignonblanding i ca. 2 min. og kom den i en skål. Tilbered den anden portion champignoner på samme måde. Tilsæt de kogte ris, æg, fløde, salt og peber og rør champignonfarsen godt sammen. Fyld den i en smurt patéform eller anden ovnfast form (ca. 1½ liter) og bag champignonpatéen uden låg midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time ved 175° - traditionel ovn.

Frysetips

Patéen kan fryses inden bagning.

Tip

Du kan servere champignonpatéen kold som forret – så er der til ca. 8 personer.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 55 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: