Lun kyllingesalat med pitabrød og karrydressing
45 min

Kylling og karry er altid en klassiker!

Ingredienser
4 personer
4 Kyllingefileter (ca. 500 g) | |
---|---|
½ liter Hønsebouillon | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Karrydressing
15 g Smør | |
---|---|
1 spsk Karry | |
1 Rødløg i ringe (ca. 75 g) | |
1 Lille fintsnittet fed hvidløg | |
250 g Kvark, græsk yoghurt eller fraiche | |
1 spsk Friskpresset citronsaft | |
1 tsk Sirup eller honning | |
1 spsk Fintrevet frisk ingefær | |
¼ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
1 Hoved salat, fx lolo bianco | |
---|---|
1 Moden mangofrugt (ca. 400 g) | |
1 Agurk (ca. 350 g) |
Tilbehør
6 Lune fuldkornspitabrød |
---|
Sådan gør du
Kyllingefileterne
Karrydressing
Serveringsforslag
Tip
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8907 kJ / 2129 kcal
Næringsindhold pr. 100g
341 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 35,3 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 50,5 % | 10,1 g |
Fedt: | 14,2 % | 1,3 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.