Lun rødbedesalat

Bedømmelse

(0 vurderinger)

1 timer

Sprød frokost eller tilbehør til en lækker middagsret - med kirsebær.

Ingredienser

Antal portioner
  • 12 små, nye rødbeder
  • 25 g smør
  • 1 spsk kirsebæreddike
  • 1½ tsk groft salt
  • 225 g kirsebær
  • 1 spsk kirsebæreddike
  • 1 liter skyllede rødbedeblade
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • frikadeller af 400 g hakket svinekød
  • 240 g brød, fx sigtebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker. Kom rødbeder, smør i små stykker, eddike og salt i en bradepande (ca. 18 x 25 cm). Dæk formen med alufolie og bag rødbederne midt i ovnen - vend i rødbederne et par gange.

Skyl imens kirsebærrene, halver dem og fjern stenene. Vend kirsebæreddike i de bagte rødbeder og smag til.

Ved serveringen

Læg de lune rødbeder i midten af et stort fad og rødbedebladene i en krans udenom. Fordel kirsebærrene over rødbederne og drys med salt og peber.

Tip

Du kan bage dit eget sigtebrød - se link.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 35 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: