Lun rødbedesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Sprød frokost eller tilbehør til en lækker middagsret - med kirsebær.

Ingredienser

Antal portioner
  • 12 små, nye rødbeder
  • 25 g smør
  • 1 spsk kirsebæreddike
  • 1½ tsk groft salt
  • 225 g kirsebær
  • 1 spsk kirsebæreddike
  • 1 liter skyllede rødbedeblade
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • frikadeller af 400 g hakket svinekød
  • 240 g brød, fx sigtebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker. Kom rødbeder, smør i små stykker, eddike og salt i en bradepande (ca. 18 x 25 cm). Dæk formen med alufolie og bag rødbederne midt i ovnen - vend i rødbederne et par gange.

Skyl imens kirsebærrene, halver dem og fjern stenene. Vend kirsebæreddike i de bagte rødbeder og smag til.

Ved serveringen

Læg de lune rødbeder i midten af et stort fad og rødbedebladene i en krans udenom. Fordel kirsebærrene over rødbederne og drys med salt og peber.

Tip

Du kan bage dit eget sigtebrød - se link.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: