Majsgryde

Majsgryde

30 min
Vegetarisk med texmex-følelse. Salt, sødt og sprødt. Næsten som at være i Mexico - hvis man ikke lige nåede flyet!

Sådan gør du

  • Lad olien blive varm i en gryde ved kraftig varme men uden at den bruner. Svits majs og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt tomater, fond og sambal oelek. Lad retten koge ved jævn varme i ca. 4 min. Smag til og kom majsgryden i en skål.
  • Del osten i mindre stykker og drys den over majsgryden. Server med kogt quinoa, majschips og grøn salat.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7832 kJ / 1872 kcal

Næringsindhold pr. 100g

379 kJ / 91 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 14,3 % 3,2 g
Kulhydrat: 46,3 % 10,3 g
Fedt: 39,4 % 4 g
Mere inspiration

Spændende salat - med popcorn der knaser og smager af ost!

Ingredienser

Rapsolie
1 spsk
Majs
600 g
Små knuste fed hvidløg
2
Cherrytomater (ca. 800 g)
2 dåser
Koncentreret grøntsagsfond
1 spsk
Sambal oelek
1 tsk
Salatost
200 g
Tilbehør
Sort quinoa - koges (ca. dl)
250 g
Majschips - lunes evt. i ovn eller microovn
75 g
Skyllet grøn salat (ca. g)
100 g