Vegetarisk med texmex-følelse. Salt, sødt og sprødt. Næsten som at være i Mexico - hvis man ikke lige nåede flyet!
Sådan gør du
Lad olien blive varm i en gryde ved kraftig varme men uden at den bruner. Svits majs og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt tomater, fond og sambal oelek. Lad retten koge ved jævn varme i ca. 4 min. Smag til og kom majsgryden i en skål.
Del osten i mindre stykker og drys den over majsgryden. Server med kogt quinoa, majschips og grøn salat.
Energiindhold for hele retten:
7832 kJ / 1872 kcal
Næringsindhold pr. 100g
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
2,5 g
Protein:
14,3 %
3,2 g
Kulhydrat:
46,3 %
10,3 g
Fedt:
39,4 %
4 g
Mere inspiration
Spændende salat - med popcorn der knaser og smager af ost!