Majsgryde
30 min

Majsgryde

Vegetarisk med texmex-følelse. Salt, sødt og sprødt. Næsten som at være i Mexico - hvis man ikke lige nåede flyet!
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Majsgryde

Vegetarisk med texmex-følelse. Salt, sødt og sprødt. Næsten som at være i Mexico - hvis man ikke lige nåede flyet!

Antal portioner
  • 1 spsk rapsolie
  • 600 g majskerner
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 dåser cherrytomater (ca. 800 g)
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1 tsk Sambal oelek

Tilbehør

  • 250 g sort quinoa - koges
  • 75 g majschips - lunes evt. i ovn eller microovn
  • 100 g skyllet grøn salat

Fremgangsmåde:

Lad olien blive varm i en gryde ved kraftig varme men uden at den bruner. Svits majs og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt tomater, bouillonterning og sambal oelek. Lad retten koge ved jævn varme i ca. 4 min. Smag til og kom majsgryden i en skål.

Del osten i mindre stykker og drys den over majsgryden. Server med kogt quinoa, majschips og grøn salat.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %
Print