Majsgryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

Vegetarisk med texmex-følelse. Salt, sødt og sprødt. Næsten som at være i Mexico - hvis man ikke lige nåede flyet!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk rapsolie
  • 600 g majskerner
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 dåser cherrytomater (ca. 800 g)
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1 tsk sambal oelek
  • 200 g Arla® Puck salatost i blok

Tilbehør

  • 250 g sort quinoa - koges
  • 75 g majschips - lunes evt. i ovn eller microovn
  • 100 g skyllet grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en gryde ved kraftig varme men uden at den bruner. Svits majs og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt tomater, bouillonterning og sambal oelek. Lad retten koge ved jævn varme i ca. 4 min. Smag til og kom majsgryden i en skål.

Del osten i mindre stykker og drys den over majsgryden. Server med kogt quinoa, majschips og grøn salat.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: