Majskolber med koriandersmør
45 min
•
&format=webp)
Majskolber med koriandersmør er en fantastisk forret eller tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at smage den lækre koriandersmør som smelter på de varme majskolber.
Ingredienser
Koriandersmør
50 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2 tsk
Hakket frisk koriander
|
|
¼ tsk
Mild stødt chili
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Majskolber
4
Majskolber
|
|
---|---|
1½ liter
Vand
|
|
1 spsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Koriandersmør
Majskolber
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Dækbladene bevares kun, fordi de ser flotte ud. Du kan sagtens fjerne dem helt og også stokken de sidder på.
Damp majskolber (med bladene) i airfryeren ca. 20 min. ved 200°. Uden blade skal majskolberne have 15-20 min. ved 200°. Træk dækbladene tilbage på hver majskolbe og bind en knude på dem. Fjern trådene og de er klar til servering.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6539 kJ / 1563 kcal
Næringsindhold pr. 100g
254 kJ / 61 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 10,2 % | 1,5 g |
Fedt: | 32,1 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 57,7 % | 8,6 g |
