Majspandekager med kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

Lækre små anretninger med kylling, peberfrugt og tomatsauce - gode til natmad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

18 stk. pr. portion

Antal portioner

Fyld

  • 950 g kogte kyllingefilet uden skind og ben - se fx opskrift på grøn ærtesuppe
  • 50 g smør
  • 5 grønne peberfrugter i korte strimler
  • 8 hakkede rødløg
  • 3 dåser hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 700 g stærk salsa - krydret tomatsauce
  • 600 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30% Pasta- & gratineringsost
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk groft salt

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyld

Riv kyllingekødet til fine trevler - med 2 gafler. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugter og løg i ca. 3 min. Kom grøntsagerne i en stor skål og lad dem køle lidt af. Vend kyllingekød og de øvrige ingredienser i.

Pak 12 tortillas ind i et fugtigt viskestykke. Læg dem i et ovnfast fad og dæk det med alufolie. Lun pandekagerne midt i ovnen så de bliver bløde. (Sæt de næste 12 tortillas i ovnen.) Læg ca. 1 dl af fyldet på en tortilla og fold den som en aflang konvolut. Tilbered resten af pandekagerne på samme måde. Fordel efterhånden de 36 fyldte pandekager, med lukningerne nedad, på 3 plader med bagepapir. Stil 2 bageplader i ovnen på én gang - en nederst og en midt i. Bag pandekagerne. Del den revne ost i 3 portioner. Tag pladerne ud af ovnen efter ca. 15 min. Drys hver plade pandekager med en portion ost og lidt chili. Lad pladerne bytte plads i ovnen og bag pandekagerne de sidste 10 min. Bag den sidste plade med pandekager midt i ovnen.

Server de varme majspandekager med iskold fraiche, salsa og tortillachips.

Drikkevarer

Tequila og øl, fx mexicansk.

Lune pandekager

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Frysetip

Kan fryses inden bagning.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 66040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Sydaustralien, Australien

Her vil en fyldig hvidvin på sauvignon blanc-druen være dejlig, fx fra Australien Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til mexikansk mad

Andre gode forslag