Makronmuffins
45 min
Fryseegnet
•
Makronmuffins er en god gammel klassiker, perfekte "tag-med" kager til fx kollegaerne, en fødselsdag eller på picnic. Makronmuffins vinder bestemt ikke prisen for at være de smukkeste kager i verden - overfladen er krakeleret og konsistensen klistet, men makronmuffins smager virkelig godt og er både supernemme og hurtige at lave.
Ingredienser
Makronmuffins
|
4
Æg
|
|
|---|---|
|
400 g
Sukker
|
|
|
2½ tsk
Mandelessens
|
|
|
175 g
Hvedemel
|
|
|
175 g
Groftknuste makroner
|
|
|
175 g
Smeltet smør
|
Sådan gør du
Makronmuffins
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt evt. 75 g meget grofthakket chokolade til dejen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1610 kJ / 385 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 5,2 g |
| Fedt: | 17,7 g |
| Kulhydrat: | 51 g |