Mælkebraiseret kalvespidsbryst med ingefær og hindbærkål

Mælkebraiseret kalvespidsbryst med ingefær og hindbærkål

60+ min Hovedret

Braiseringen gør det smagsfulde spidsbryst dejlig mørt og giver en skøn sauce. De friske bær giver en frugtig smag til kålen, der giver lidt bid i en dejlig ret.

Velbekomme!
Tip

Mælkebraisering er en klassisk tilberedningsform, som giver kødet en blid og meget delikat smag, og så bliver der den herligste sauce.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15555 kJ / 3718 kcal

Næringsindhold pr. 100g

617 kJ / 147 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 24 % 8,7 g
Kulhydrat: 8,8 % 3,2 g
Fedt: 67,2 % 11,2 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser