Mælkebraiseret kalvespidsbryst med ingefær og hindbærkål

60+ min Hovedret

Braiseringen gør det smagsfulde spidsbryst dejlig mørt og giver en skøn sauce. De friske bær giver en frugtig smag til kålen, der giver lidt bid i en dejlig ret.

Mælkebraiseret kalvespidsbryst med ingefær og hindbærkål
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15555 kJ / 3718 kcal

Energifordeling:
Fiber: 19,9 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 8,8 %
Fedt: 67,2 %
Tip

Mælkebraisering er en klassisk tilberedningsform, som giver kødet en blid og meget delikat smag, og så bliver der den herligste sauce.

Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser