Mango med fløde

Mango med fløde

20 min
Nem og lækker dessert der kan gøre det ud for jordbær med fløde, når der ikke lige er jordbær at få.

Sådan gør du

  • Skræl mangofrugten og skær den i små tern. Fordel dem i fire dybe tallerkener. Drys limeskal over og pynt med hvide chokoladespåner. Server med iskold fløde.
Energiindhold for hele retten:

5763 kJ / 1377 kcal

Næringsindhold pr. 100g

883 kJ / 211 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 3,2 % 1,6 g
Kulhydrat: 21,9 % 11,3 g
Fedt: 74,9 % 17,9 g

Ingredienser

1 Mangofrugt (ca. 350 g)
2 tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
50 g Hvid chokolade i spåner
¼ liter Piskefløde