Marcipankonfekt
Konfekt med marcipan og nougat er en klassiker. I midten af denne marcipankonfekt gemmer der sig en overraskelse i form af en sprød hasselnød. Hjemmelavet marcipankonfekt smager fantastisk, og det er hyggeligt at forberede julens lækkerier. Marcipankonfekt kan som her formes som kugler - men fantasien bestemmer variationerne.
Ingredienser
|
20
Hasselnøddekerner
|
|---|
Marcipanpynt
|
50 g
Marcipan
|
|
|---|---|
|
Sølvstøv
|
Marcipankonfekt
|
150 g
Marcipan
|
|
|---|---|
|
75 g
Blød nougat
|
Chokoladeovertræk
|
200 g
Mørk chokolade
|
|---|
Sådan gør du
Marcipanpynt
Marcipankonfekt
Chokoladeovertræk
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder. Overskydende smeltet chokolade kan du fint lade størkne og bruge igen senere, fx til overtræk, som pynt eller i en kage.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2112 kJ / 505 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 8,2 g |
| Fedt: | 27,9 g |
| Kulhydrat: | 55,3 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.