Marinerede oksebøffer
23 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Med marinerede grillede oksebøffer går du ikke galt i byen. Bøffen af oksefilet er marineret i rødvin og bliver serveret med lækkert kryddersmør.
Ingredienser
Rødvinsmarinade
|
2 dl
Rødvin
|
|
|---|---|
|
2
Grofthakkede skalotteløg
|
|
|
2 stilke
Frisk timian
|
|
|
1
Hakket fed hvidløg
|
|
4
Bøffer af oksefilet (a 175 g)
|
|---|
Kryddersmør
|
100 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Hakket frisk timian
|
|
|
¼ g
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Rødvinsmarinade
Kryddersmør
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Bøfferne kan også steges i smør på en pande, ca. 4 min. på hver side.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
832 kJ / 199 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,2 g |
| Protein: | 18,1 g |
| Fedt: | 13,9 g |
| Kulhydrat: | 0,6 g |