Marry me chicken
&format=webp) 
    Internettet gik amok over Marry me chicken, og det forstår vi godt, for den er så lækker. Marry me chicken er stegt kylling i en intens og cremet flødesovs, der er fuld af smag. Og så er der noget med, at hvis du forbereder denne skønne ret til en du holder af, så ender I med at blive gift. Der er spinat i denne opskrift, men vil du gerne have den endnu grønnere, kan du komme friske grøntsager ovenpå - fx fintsnittet forårsløg, rød peber eller bønnespirer. Du kan også servere en salat ved siden af. Du får brug for lidt tilbehør til at samle sovsen op med, fx kogte kartofler eller pasta.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    4
                                                Kyllingebrystfileter
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ¾ dl
                                                Hvedemel
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Olie
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    15 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Finthakkede løg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Knuste fed hvidløg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    75 g
                                                Grofthakkede soltørrede tomater i olie
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ spsk
                                                Tomatpuré
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Tørrede chiliflager
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Hønsebouillon
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Piskefløde eller madlavningsfløde
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Babyspinatblade
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ bundt
                                                Grofthakket frisk basilikum
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Mange tilsætter også revet ost, fx parmigiano reggiano til sovsen, det bliver den ikke ringere af.
Du kan bruge den fløde du helst vil. Den bliver rigtig lækker med piskefløde, men er også god med madlavningsfløde.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 10,6 g | 
| Fedt: | 3,4 g | 
| Kulhydrat: | 5,3 g | 
Marry me chicken er stegt kylling i en intens og cremet flødesovs, der er fuld af smag.
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    