Citronstegte rejer og karrysauce med mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

En smuk og lækker ret med bl.a. karrysauce, mango, grøntsager og stegte tigerrejer.....velsmagende og hurtig.

Ingredienser

Antal portioner

Stegte rejer

  • 300 g rå tigerrejer med skal
  • 2 spsk olivenolie
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt
  • ½ liter Karolines Køkken® Karrysauce Karrysauce
  • 1 grøn squash i 2 x 2 cm tern (ca. 250 g)
  • 5 tomater i tykke både (ca. 375 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 1 mangofrugt i tern (ca. 250 g)
  • 100 g rensede babyspinatblade

Tilbehør

  • 240 g basmatiris - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Stegte rejer

Pil rejerne - lad evt. haleviften blive siddende. Lad olien blive varm i en pande. Steg rejerne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side. Tilsæt citronsaft og steg, stadig ved kraftig varme, i yderligere ca. 2 min. Tag panden af varmen og drys rejerne med citronskal og salt.

Kom imens saucen i en tykbundet gryde sammen med squash, tomater og salt og bring det i kog. Kog saucen ved svag varme og under låg i ca. 4 min. Vend mangotern og spinatblade i retten (gem lidt spinat til pynt) og varm godt igennem. Smag til. Kom karrysaucen i et dybt fad, hæld rejerne hen over og pynt med lidt spinatblade. Server med kogte ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 24 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: