Stegte rejer med ris
30 min
•
Hurtig, nem og spicy ret med rejer og pak-choi kål.
Ingredienser
Stegte rejer
300 g
Optøede, pillede kogte tigerrejer
|
|
---|---|
4
Små pak-choi (ca. 800 g)
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Stærk chilisauce, fx sriracha
|
Tilbehør
4 dl
Jasminris - koges (ca. dl)
|
---|
Sådan gør du
Stegte rejer
Stegte rejer med ris
Skru gerne op for styrken med mere tilsætning af chili. Du kan udskifte nogle af rejerne med stykker af hvid fisk og/eller muslinger. Kan du ikke skaffe bok-choi kan du forsøge dig med kinakål, små nye spidskål eller hjertesalat.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8391 kJ / 2005 kcal
Næringsindhold pr. 100g
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 23,7 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 57,1 % | 12,6 g |
Fedt: | 19,2 % | 1,9 g |