Stegte rejer med ris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Hurtig, nem og spicy ret med rejer og pak-choi kål.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g optøede, pillede kogte tigerrejer
  • 4 små pak-choi (ca. 800 g)

Tilbehør

  • 320 g jasminris (ca. 4 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dup rejerne tørre evt. med køkkenrulle. Skær den grønne top af pak-choi og strimmel det fint til pynt. Del de 4 pak-choi i halve.

Lad smørret blive gyldent i en stor pande. Steg hver pak-choi ca. 3 min. på hver side og drys med salt. Tag dem af panden og stil til side. Skru op til kraftig varme og svits rejerne i panden i ca. 2 min. Tilsæt flødefraiche og chilisauce og bring saucen i kog. Server i panden med de stegte pak-choi. Drys med strimlet kåltop og server med risene.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag