Stegte rejer med ris - Opskrifter - Arla

Stegte rejer med ris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Hurtig, nem og spicy ret med rejer og pak-choi kål.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g optøede, pillede kogte tigerrejer
  • 4 små pak-choi (ca. 800 g)

Tilbehør

  • 320 g jasminris (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Dup rejerne tørre evt. med køkkenrulle. Skær den grønne top af pak-choi og strimmel det fint til pynt. Del de 4 pak-choi i halve.

Lad smørret blive gyldent i en stor pande. Steg hver pak-choi ca. 3 min. på hver side og drys med salt. Tag dem af panden og stil til side. Skru op til kraftig varme og svits rejerne i panden i ca. 2 min. Tilsæt flødefraiche og chilisauce og bring saucen i kog. Server i panden med de stegte pak-choi. Drys med strimlet kåltop og server med risene.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: