Stegte rejer med ris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Hurtig, nem og spicy ret med rejer og pak-choi kål.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g optøede, pillede kogte tigerrejer
  • 4 små pak-choi (ca. 800 g)

Tilbehør

  • 320 g jasminris (ca. 4 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dup rejerne tørre evt. med køkkenrulle. Skær den grønne top af pak-choi og strimmel det fint til pynt. Del de 4 pak-choi i halve.

Lad smørret blive gyldent i en stor pande. Steg hver pak-choi ca. 3 min. på hver side og drys med salt. Tag dem af panden og stil til side. Skru op til kraftig varme og svits rejerne i panden i ca. 2 min. Tilsæt flødefraiche og chilisauce og bring saucen i kog. Server i panden med de stegte pak-choi. Drys med strimlet kåltop og server med risene.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag