Mettes flyvske ruller - Pandekager med is

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

Pandekager med vaniljeis og syltetøj går aldrig af mode!

Ingredienser

Antal portioner

Pandekager

Tilbehør

  • 1 liter vaniljeflødeis
  • jordbærsyltetøj
  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Pandekager

Bland mel og salt i en skål. Pisk mælken i lidt efter lidt og derefter æggene. Vend fraiche i og til sidst det smeltede smør. Stil dejen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op. Fordel ½ dl dej i en lille, varm pande - 14 cm i diameter. Bag pandekagen ved jævn varme, ca. 1½ min. på hver side. Læg den i et ovnfast fad og dæk med alufolie. Stil fadet midt i ovnen. Læg pandekagerne i fadet efterhånden som de bliver bagt.

Spis pandekagerne mens de er brandvarme - sammen med is, syltetøj og sukker.

Ovntemperatur

Ca. 75°.

Hvordan laver man pandekager

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: