Mettes flyvske ruller - Pandekager med is

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

Pandekager med vaniljeis og syltetøj går aldrig af mode!

Ingredienser

Antal portioner

Pandekager

Tilbehør

  • 1 liter vaniljeflødeis
  • jordbærsyltetøj
  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Pandekager

Bland mel og salt i en skål. Pisk mælken i lidt efter lidt og derefter æggene. Vend fraiche i og til sidst det smeltede smør. Stil dejen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op. Fordel ½ dl dej i en lille, varm pande - 14 cm i diameter. Bag pandekagen ved jævn varme, ca. 1½ min. på hver side. Læg den i et ovnfast fad og dæk med alufolie. Stil fadet midt i ovnen. Læg pandekagerne i fadet efterhånden som de bliver bagt.

Spis pandekagerne mens de er brandvarme - sammen med is, syltetøj og sukker.

Ovntemperatur

Ca. 75°.

Hvordan laver man pandekager

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: