Mild masala risret
30 min
•
Nemt og hurtigt....en dejlig risret som både børn og voksne vil kunne lide.
Ingredienser
|
4½ dl
Vand
|
|
|---|---|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
3 dl
Basmatiris
|
|
2
Skinkeschnitzler (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør
|
|
|
4
Gulerødder i halve, tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
|
3
Grofthakkede løg (ca. 250 g)
|
|
|
1 tsk
Garam masala
|
|
|
½ liter
Karrysauce
|
|
|
100 g
Rosiner
|
|
|
50 g
Grofthakkede cashewnødder
|
|
|
1 dl
Hakkede mynteblade
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
Sød chilisauce
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for garam masala kan du bruge karry eller stødt spidskommen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
526 kJ / 126 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 4,8 g |
| Fedt: | 4,8 g |
| Kulhydrat: | 15,7 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.