Miniburgerboller
&format=webp)
De bedste mini burgerboller til dine sliders. Vores opskrift på hjemmelavede burgerbolle er luftige og lette - og dine sliders bliver til små perfekte burgere. Fyld burgerbollerne med dit yndlingsfyld til børnefødselsdagen, buffeten eller sommerfesten. Burgerbollerne er nemme at lave, og de gør din sliders hjemmelavet hele vejen igennem.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Fuldkornshvedemel
|
|
250 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
---|
Pynt
Sesamfrø
|
---|
Sådan gør du
Burgerboller
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også bage store burgerboller. Del dejen i 8 stykker og tril dem til boller. Tryk bollerne flade (ca. 12 cm i diameter) og læg dem på plader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med sesamfrø. Bag bollerne øverst og nederst i ovnen, 10-12 min. ved 200° - varmluft.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
953 kJ / 228 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,1 g |
Protein: | 6,7 g |
Fedt: | 4,3 g |
Kulhydrat: | 40 g |
