Minisandwich med rejer og mynte
23 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
De små sandwich laves i god tid og serveres som appetizer, eftermiddagssnack eller som en del af et buffetbord.
Ingredienser
Fyld
|
150 g
Optøede, frosne rejer
|
|
|---|---|
|
75 g
Agurk uden kerner
|
|
|
300 g
Friske ærter i bælg
|
|
|
200 g
Pikant flødeost
|
|
|
100 g
Fraiche
|
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
|
½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1 spsk
Grofthakkede mynteblade
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
6 skiver
Sandwichbrød
|
|---|
Pynt
|
Rejer
|
|
|---|---|
|
Mynteblade
|
Sådan gør du
Fyld
Anretning
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
626 kJ / 150 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,6 g |
| Protein: | 7,5 g |
| Fedt: | 6,4 g |
| Kulhydrat: | 15,4 g |