Minisandwich med rejer og mynte

23 timer 30 min
Arbejdstid: 30 min
Minisandwich med rejer og mynte

De små sandwich laves i god tid og serveres som appetizer, eftermiddagssnack eller som en del af et buffetbord.

Ingredienser

Fyld

150 g Optøede, frosne rejer
75 g Agurk uden kerner
300 g Friske ærter i bælg
200 g Pikant flødeost
100 g Fraiche
½ spsk Olivenolie
½ spsk Friskpresset citronsaft
1 spsk Grofthakkede mynteblade
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
6 skiver Sandwichbrød

Pynt

Rejer
Mynteblade

Sådan gør du

Fyld

  • Dup rejerne tørre med køkkenrulle.
  • Skær agurken i små tern og bælg ærterne.
  • Rør flødeosten med fraiche.
  • Tilsæt olivenolie, citronsaft, mynte, salt og peber.
  • Kom rejer, agurk og ærter i dressingen - og vend sandwichfyldet godt sammen.

Anretning

  • Læg brødene sammen om fyldet - til 3 sandwiches.
  • Pak dem ind og stil dem i køleskabet et døgn.
  • Skær kanterne fra med en skarp kniv, og del hver sandwich i 4.
  • Pynt med rejer og ærter - brug evt. en tandstikker.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7180 kJ / 1716 kcal

Næringsindhold pr. 100g

628 kJ / 150 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 20,3 % 7,5 g
Kulhydrat: 41,8 % 15,4 g
Fedt: 37,9 % 6,4 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/minisandwich-med-rejer-og-mynte/