Mokka-creme brulé

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Creme brulé er en dejlig, festlig dessert. I denne opskrift får klassiskeren et twist af mokka med smagen fra hele kaffebønner. Prøv den!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog fløden op med kaffebønner og sukker. Sigt og afkøl herpå blandingen og rør æggeblommerne i massen. Fordel blandingen i 10 små smurte ovnfaste skåle (ca. 1 dl i hver) og bag dem midt i ovnen - indtil massen har sat sig. Lad de bagte cremer afkøle i mindst 3 timer inden de brændes (glaseres) med perlesukker - enten ved hjælp af en gasbrænder eller under grillen i ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time og 10 min. ved 100°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11210 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag