Mokka-creme brulé

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Creme brulé er en dejlig, festlig dessert. I denne opskrift får klassiskeren et twist af mokka med smagen fra hele kaffebønner. Prøv den!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog fløden op med kaffebønner og sukker. Sigt og afkøl herpå blandingen og rør æggeblommerne i massen. Fordel blandingen i 10 små smurte ovnfaste skåle (ca. 1 dl i hver) og bag dem midt i ovnen - indtil massen har sat sig. Lad de bagte cremer afkøle i mindst 3 timer inden de brændes (glaseres) med perlesukker - enten ved hjælp af en gasbrænder eller under grillen i ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time og 10 min. ved 100°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11210 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: