Mokka-creme brulé

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Creme brulé er en dejlig, festlig dessert. I denne opskrift får klassiskeren et twist af mokka med smagen fra hele kaffebønner. Prøv den!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog fløden op med kaffebønner og sukker. Sigt og afkøl herpå blandingen og rør æggeblommerne i massen. Fordel blandingen i 10 små smurte ovnfaste skåle (ca. 1 dl i hver) og bag dem midt i ovnen - indtil massen har sat sig. Lad de bagte cremer afkøle i mindst 3 timer inden de brændes (glaseres) med perlesukker - enten ved hjælp af en gasbrænder eller under grillen i ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time og 10 min. ved 100°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11210 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: