Mørbrad med grillet grønt og kikærter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Grillet mørbrad på grillen eller på grillpanden. Det må vejret bestemme. Hertil grillede grøntsager anrettet som salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g afpudset svinemørbrad
  • 1 tsk rapsolie
  • 1 tsk harissa
  • 1 tsk groft salt

Salat af grillet grønt

  • 2 flækkede røde peberfrugter (ca. 250 g)
  • 1 grøn squash i skiver (ca. 350 g)
  • 8 rensede forårsløg (ca. 150 g)
  • 2 bøftomater i tykke skiver (ca. 225 g)
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kikærter

  • 1 tsk rapsolie
  • ½ dåse afdryppede kikærter i saltlage (ca. 125 g)
  • ½ tsk røget paprika
  • ¼ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dup kødet tørt og gnid med olie, harissa og salt. Grill mørbraden i 20-25 min. - vend af og til. Tag mørbraden af grillen og lad den trække indtil servering.

Salat af grillet grønt

Grill peberfrugterne ca. 5 min. på hver side - til de er mørke og blistrede. Grill squashskiverne ca. 2 min. på hver side. Grill forårsløg og tomatskiver ca. 1 min. Vend alle grøntsagerne sammen i en skål sammen med eddike, salt og peber.

Kikærter

Lad imens olien blive varm i en pande og rist kikærterne ca. 10 min. - vend af og til. Tilsæt paprika og salt.

Server mørbrad i skiver til de grillede grøntsager drysset med krydderurter og salatost.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 46 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag