Morgengrape

Bedømmelse

(3 vurderinger)

10 min

Grapefrugt med banan, hytteost, honning og ristede nødder. Ikke en smagskombination man ofte ser - men det smager fantastisk!

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 røde grapefrugter
  • 1 banan
  • 100 g Karolines Køkken® økologisk Hytteost 4%
  • ¼ tsk stødt ingefær
  • 1 spsk flydende honning
  • ½ dl ristede hasselnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver grapefrugterne. Skær lidt af bunden, så de ikke vipper. Skær rundt ved kanten og mellem bådene, så de sidder løst. Skræl bananen og skær den i tynde skiver. Fordel bananskiverne på de halve grapefrugter. Læg hytteost på toppen og dryp med honning. Drys med ingefær og hasselnødder og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 31 %

Kilde: