Morgenmadspizza med æg og bacon
23 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Hjemmelavet pizza med æg til morgenmad – så lækkert og en perfekt start på en god feriedag. Her får du den perfekte morgenmadspizza - nemlig pizza med æg og bacon - lige præcis med de klassiske elementer: tomat, ost, æg, bacon og purløg. Du finder how-to i bunden af opskriften på pizza med æg.
Ingredienser
Pizza med æg
1
Koldhævet pizzadej, se opskrift i link (ca. 750 g)
|
---|
100 g
Pikant flødeost
|
|
---|---|
75 g
Revet mozzarellaost
|
|
200 g
Cherrytomater
|
|
50 g
Stegt bacon
|
|
¼ bundt
Fintsnittet purløg
|
|
4
Æg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Pizza med æg
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Er du til mad, der smager af noget, så kan du udskifte mozzarella osten med texmex ost - eller selv tilsætte chili.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11771 kJ / 2813 kcal
Næringsindhold pr. 100g
847 kJ / 202 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 18,2 % | 9,1 g |
Fedt: | 30,8 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 51 % | 25,4 g |
Relateret video
Langtidshævet pizzadej
Få opskriften på en nem og sprød pizzadej – som du kan rulle ud med hænderne. Se mere på arla.dk/madløjer
