Muffins med bær og hytteost
1 time
Fryseegnet
•
&format=webp)
Hytteost gør disse muffins dejlige saftige og lidt anderledes end klassiske muffins.
Ingredienser
3
Æg
|
|
---|---|
225 g
Rørsukker (ca. 2½ dl)
|
|
4 tsk
Bagepulver
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
1 dl
Kærnemælk
|
|
¾ dl
Friskpresset appelsinsaft (ca. 1 appelsin)
|
|
50 g
Smør - smeltet
|
|
150 g
Hytteost
|
|
250 g
Bær, fx brombær, solbær eller ribs
|
Sådan gør du
Hvis bærrene er frosne skal du beregne 5 min. ekstra bagetid. Bruger du papirmuffinsforme, så brug to pr kage, så holder kagerne bedre faconen. Fjern den yderste form inden servering eller frysning.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11747 kJ / 2808 kcal
Næringsindhold pr. 100g
889 kJ / 212 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 10,1 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 69,5 % | 36,3 g |
Fedt: | 20,4 % | 4,9 g |
