Muslinger i spicy fløde
45 min
•
&format=webp)
Skønne muslinger i stærkt selskab. Blåmuslinger smager altid godt, men når de ledsages af de spicy fløde er de helt uimodståelige. Den stærke krydring giver en perfekt kontrast til den fede fløde og de magre og mildt smagende muslinger. Muslinger er både nemme at skaffe i butikkerne - og nemme at tilberede.
Ingredienser
1½ kg
Friske blåmuslinger i skal
|
|
---|---|
2 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
3 spsk
Finthakket citrongræs
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
¼ liter
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i skrå skiver (ca. 100 g)
|
|
3
Rødløg i halve tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
Tilbehør
Langtidshævet landbrød
|
|
---|---|
Limefrugter i både
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,4 g |
Protein: | 8,8 g |
Fedt: | 5,7 g |
Kulhydrat: | 4,4 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
