Udskift muslingerne (eller nogen af dem) med rejer og/eller dampet hvid fisk.
7851 kJ / 1876 kcal
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 27,6 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 10 g |
Fedt: | 23,3 % | 2,2 g |
½ liter
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
160 g
Tørrede belugalinser (ca. 2 dl)
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Koncentreret fiskefond (kan udelades)
|
|
¾ dl
Hakket frisk dild
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
1 dåse
Muslinger naturel
|
|
---|---|
1 dåse
Røgede muslinger (ca. 200 g)
|
|
1
Citron (usprøjtet)
|
1
Agurk i stave (ca. 300 g)
|
|
---|---|
3 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
150 g
Radiser i tynde skiver
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
4
Fuldkornspitabrød (ca. 300 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
Dildkviste
|
---|