Nem gazpacho med kartoffeltern

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Gazpacho er en forfriskende og læskende kold suppe på en dejlig varm sommerdag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Gazpacho

  • 1 liter kold Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe
  • 400 g kolde, kogte kartofler i små tern
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 2 grønne peberfrugter i små tern (ca. 200 g)
  • 1 slank agurk i små tern (ca. 250 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 24 isterninger

Hvidløgsbrød

  • 6 skiver grovbrød (ca. 240 g)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk jomfruolivenolie

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Gazpacho

  1. Kom tomatsuppen i en stor skål sammen med kartoffeltern, løg, peberfrugt og agurk (gem lidt grøntsager til pynt). Tilsæt salt og peber og stil gazpachoen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.
  2. Pak isterningerne ind i et viskestykke og knus dem med fx en kagerulle. Kom isen i suppen, rør godt rundt og smag til.

Hvidløgsbrød

  1. Rist brødet på en brødrister. Flæk hvidløgsfeddet og gnid brødet med det. Dryp brødskiverne med oilivenolie.

Kom gazpachoen i iskolde skåle og server med fraiche og grøntsager på toppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag