Nem gazpacho med kartoffeltern

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Gazpacho er en forfriskende og læskende suppe på en dejlig varm sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver bacon (ca. 125 g)
  • 24 isterninger
  • 6 skiver grovbrød (ca. 240 g)
  • 1 fed hvidløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg baconskiverne i en kold pande og steg dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle og del derefter den sprøde bacon i mindre stykker.

Kom tomatsuppen i en stor skål sammen med kartoffeltern, løg, peberfrugt og agurk. Tilsæt salt og peber og stil gazpachoen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Pak isterningerne ind i et viskestykke og knus dem med fx en kagerulle. Kom isen i suppen, rør godt rundt og smag til.

Rist brødet på en brødrister. Flæk hvidløgsfeddet og gnid brødet med det.

Kom gazpachoen i iskolde skåle og server den med cremefraiche og stegt bacon på toppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: