Nem gazpacho med kartoffeltern

Nem gazpacho med kartoffeltern

30 min Hovedret

Gazpacho er en forfriskende og læskende kold suppe, som er perfekt på en dejlig varm sommerdag. Den er velsmagende og krydret, blød og sprød - og kan spices op og ned alt efter, hvad du foretrækker. Spis din gazpacho med ske og grøntsagsfyld til frokost eller aftensmad - og lav gerne en stor portion, nu du er i gang. Så har du gazpacho, når du trænger til et hurtigt mellemmåltid og kaffe bare ikke lige frister. Undlad evt. fyldet og drik gazpacho af et glas - evt. med et par isterninger i.

Mere inspiration

Har du lyst til mere hvidløgsbrød - så er her et skønt et af slagsen.

Velbekomme!
Tip

Det smager også skønt med brødcroutoner på gazpachoen. Bryd daggammelt brød i mundrette stykker, bland med olie - og rist det sprødt i ovnen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7596 kJ / 1816 kcal

Næringsindhold pr. 100g

213 kJ / 51 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 11,5 % 1,4 g
Kulhydrat: 57,6 % 7,2 g
Fedt: 30,9 % 1,8 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser