Nem kartoffelsuppe med kyllingespyd og wokgrønt
30 min

Nem kartoffelsuppe - her med inspiration fra Thailand i form af wokgrøntsager og marinerede kyllingespyd.

Ingredienser
4 personer
1 dl Light kokosmælk | |
---|---|
2 tsk Fintrevet frisk ingefær | |
2 tsk Karry | |
1 Lille knust fed hvidløg | |
½ tsk Groft salt | |
500 g Kyllingefilet eller -inderfilet |
4 Grillspyd |
---|
1 liter Kartoffel-porresuppe | |
---|---|
600 g Frossen wok-blanding |
Pynt
Grofthakkede peanuts |
---|
Tilbehør
2 Lune naanbrød (ca. 400 g) |
---|
Sådan gør du
Kyllingespyd
Kartoffel-porresuppe
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10227 kJ / 2444 kcal
Næringsindhold pr. 100g
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,7 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 42,1 % | 9,7 g |
Fedt: | 33,2 % | 3,5 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.