Nem kartoffelsuppe med kyllingespyd og wokgrønt
30 min
•

Nem kartoffelsuppe - her med inspiration fra Thailand i form af wokgrøntsager og marinerede kyllingespyd.
Ingredienser
1 dl
Light kokosmælk
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2 tsk
Karry
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Kyllingefilet eller -inderfilet
|
4
Grillspyd
|
---|
1 liter
Kartoffel-porresuppe
|
|
---|---|
600 g
Frossen wok-blanding
|
Pynt
Grofthakkede peanuts
|
---|
Tilbehør
2
Lune naanbrød (ca. 400 g)
|
---|
Sådan gør du
Kyllingespyd
Kartoffel-porresuppe
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
391 kJ / 94 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 5,7 g |
Fedt: | 3,5 g |
Kulhydrat: | 9,7 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.
