Du kan bruge en jordbærfløde istedet for cremen. Bland ¾ dl syltetøj med 1¾ piskefløde og pisk det til et let skum.
6739 kJ / 1611 kcal
1381 kJ / 330 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 3,9 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 23,7 % | 19,3 g |
Fedt: | 72,4 % | 27 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Friske jordbær i kvarte
|
150 g |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
2 tsk |
Sukker
|
2 tsk |
Fintmalende hasselnøddekerner (ca. 75 g)
|
1½ dl |
---|---|
Smør
|
50 g |
Flormelis (ca. 1 dl)
|
50 g |
1 spsk | |
Hvedemel
|
½ spsk |
1¼ dl |
Skovsyre
|
---|