Nøddekage
45 min
•
&format=webp)
Dejlig sprød og knasende nøddekage, der er meget svær at holde fingerne fra! Når først du har prøvet denne opskrift, er det én af de kager du bager igen og igen og igen....!
Ingredienser
Bund
125 g
Finthakkede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
125 g
Smør - smeltet
|
Fyld
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
2
Æg
|
|
125 g
Grofthakkede mandler
|
|
125 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
Hertil
4 dl
Fraiche
|
---|
Sådan gør du
Bund
Fyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kagen kan fryses.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1608 kJ / 384 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,2 g |
Protein: | 7,1 g |
Fedt: | 26,1 g |
Kulhydrat: | 30,7 g |
