Nordisk cremet bygotto

Bedømmelse

(29 vurderinger)

30 min

Det er risotto på den nordiske måde. Bygotto er en skøn vegetarisk ret med cremet hytteost og perlebyg.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 50 g smør
  • 3 finthakkede skalotteløg
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • 500 g perlebyg
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 300 g grøn squash i små tern
  • 500 g frosne ekstrafine ærter
  • 500 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl grofthakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varm i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg løg og hvidløg i ca. 1 min - de må ikke tage farve. Tilsæt perlebyg og steg 1-2 min til de er blanke. Tilsæt grønsagsbouillon og kog perlebyggen under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt. Varm retten igennem. Vend persille i lige inden servering.

Tip

Perlebygottoen kan smages til med citronskal og -saft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 73,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 23 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: