Nordisk cremet bygotto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(44 vurderinger)

30 min

Det er risotto på den nordiske måde. Bygotto er en skøn vegetarisk ret med cremet hytteost og perlebyg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 50 g smør
  • 3 finthakkede skalotteløg
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • 500 g perlebyg
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 300 g grøn squash i små tern
  • 500 g frosne ekstrafine ærter
  • 500 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl grofthakket kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varm i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg løg og hvidløg i ca. 1 min - de må ikke tage farve. Tilsæt perlebyg og steg 1-2 min til de er blanke. Tilsæt grønsagsbouillon og kog perlebyggen under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt. Varm retten igennem. Vend persille i lige inden servering.

Tip

Perlebygottoen kan smages til med citronskal og -saft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 73,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag