Trøffelkugler
5 timer
Fryseegnet
•
Bløde chokoladetrøfler der smelter i munden. Pynt dem gerne forskelligt, det ser festligt og flot ud.
Ingredienser
|
200 g
Finthakket mælkechokolade
|
|
|---|---|
|
100 g
Finthakket mørk chokolade
|
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
|
¾ dl
Kondenseret mælk
|
|
|
10 g
Blødt smør
|
Pynt
|
Kokosmel, finthakkede nødder, hampefrø, kakaopulver, flormelis, lakridspulver eller pensl med smeltet chokolade
|
|---|
Sådan gør du
Dejen
Anretning
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1765 kJ / 422 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,3 g |
| Protein: | 5,3 g |
| Fedt: | 29,2 g |
| Kulhydrat: | 35 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.