Okse- og squashspyd med spidskålssalat
30 min
•

2 slags saftige, grillede spyd serveret sammen med spidskålssalat fuld af smukke kontraster - mad der gør dig glad!
Ingredienser
Okse- og squashspyd
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
|
1
Citron (usprøjtet) i halve både
|
1
Grøn squash i tern (ca. 200 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
Spidskålssalat
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
100 g
Flækkede, blancherede slikærter
|
|
½ spsk
Flydende honning
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
150 g
Salatost i tern - let smuldret
|
|
1 dl
Fintklippede sennepsspirer eller karse
|
|
1 spsk
Sorte sesamfrø
|
Tilbehør
300 g
Ristet grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Okse- og squashspyd
Spidskålssalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6331 kJ / 1513 kcal
Næringsindhold pr. 100g
387 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 32,5 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 47,6 % | 10,8 g |
Fedt: | 19,9 % | 2,1 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
