8056 kJ / 1925 kcal
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 31,2 % | 9 g |
Kulhydrat: | 37,8 % | 10,9 g |
Fedt: | 31 % | 4,1 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
8 |
Citron (usprøjtet) i halve både
|
1 |
Grøn squash i tern (ca. 200 g)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Fintsnittet spidskål
|
300 g |
---|---|
Flækkede, blancherede slikærter
|
100 g |
Flydende honning
|
½ spsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
150 g | |
Fintklippede sennepsspirer eller karse
|
1 dl |
Sorte sesamfrø
|
1 spsk |
Ristet grovbrød
|
300 g |
---|