Oksefilet
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Oksefilet er super lækkert, når man skal lave mad til mange. Oksefilet kan serveres med næsten alt slags tilbehør - vælg selv om din oksefilet skal serveres med lette salater eller mere klassisk med kartofler og bearnaise!
Ingredienser
Oksefilet
|
2½ kg
Oksefilet med fedtkant
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Oksefilet
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Læg evt. halve cherrytomater, halve løg og timiankviste i bradepanden under oksefiletet - det giver ekstra smag til oksefileten og kan serveres som tilbehør.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
521 kJ / 124 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 21,7 g |
| Fedt: | 4,1 g |
| Kulhydrat: | 0 g |