Oksekødssuppe med pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

30 min

Hurtig og nem opskrift på en dejlig, fedfattig suppe med hakket oksekød, pasta og kvark. En suppe, som smager lækkert og varmer dejligt på en kold dag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 3 grofthakkede zittauerløg
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 200 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 liter oksebouillon
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 1 dåse bønner i tomatsauce
  • 1 tsk kommen
  • 1 spsk edelsüsspaprika
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk hvedemel

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt oksekød og svits det, til det smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt bouillon, tomatpure, bønner, kommen, paprika, salt og peber. Lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt pasta og kog i ca. 4 min. Rør kvark og mel sammen og rør jævningen i suppen. Lad suppen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min., til den er let jævnet. Smag til.

Tips

Kan fryses inden der bliver blandet pasta og kvark i.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag