Marineret oksemørbrad og saltkartofler
4 timer 30 min
•
Arbejdstid: 1 time
&format=webp)
En flot gæsteret som vil gøre sig med sit lækre kød og sine smukt farvede grøntsager.

Ingredienser
6 personer
Marineret oksemørbrad
1200 g Oksemørbrad | |
---|---|
Friskkværnet peber | |
1 dl Cognac | |
3 Brede strimler appelsinskal (usprøjtet) | |
1 spsk Grønne madagaskarpeberkorn - uden lage | |
25 g Smør | |
1 tsk Groft salt | |
2 dl Vand |
Saltkartofler
1½ kg Små, faste kartofler, fx nix pille | |
---|---|
1½ liter Vand | |
300 g Groft salt (ca. 2¾ dl) |
Grøntsager
25 g Smør | |
---|---|
5 Rødløg i tynde både | |
300 g Slikærter | |
1 Kaki eller sharonfrugt i halve både | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Sauce
½ liter Madlavningsfløde | |
---|---|
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
1½ tsk Saucejævner | |
Kulør |
Pynt
Appelsinskal (usprøjtet) i meget tynde strimler | |
---|---|
Frisk timian |
Sådan gør du
Marineret oksemørbrad
Saltkartofler
Grøntsager
Sauce
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
17351 kJ / 4147 kcal
Næringsindhold pr. 100g
288 kJ / 69 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 29,4 % | 5 g |
Kulhydrat: | 36,3 % | 6,2 g |
Fedt: | 34,3 % | 2,7 g |
Vi respekterer dit nej til cookies.
Du kan ændre dine indstillinger på knappen herunder.
Vi kan desværre ikke vise dig elementer som for eksempel videoer, spil og konkurrencer, fordi cookies er nødvendige for at give dig den fulde brugeroplevelse på arla.dk.
Hvis du vil have den fulde oplevelse, skal du acceptere nedenstående cookies, så siden kan fungere korrekt.