Oksespyd og jordbærtabbouleh
30 min
&format=webp)
Tabbouleh er en skønog fyldig salat, som stammer fra det arabiske køkken. Her har den fået et lille dansk tvist med agurk og jordbær.

Ingredienser
4 personer
Jordbærtabbouleh
200 g Couscousgryn, fx fuldkorn (ca. 2½ dl) | |
---|---|
1 tsk Groft salt | |
2½ dl Kogende vand |
2 dl Strimlede mynteblade | |
---|---|
2 spsk Hvid balsamicoeddike | |
1 spsk Friskpresset citronsaft | |
1 spsk Finthakket rød chilipeber | |
½ tsk Groft salt | |
150 g Salatost i tern | |
1 Agurk i tern (ca. 300 g) | |
75 g Rensede babysalatblade | |
250 g Friske jordbær i kvarte |
Oksespyd
50 g Salatost i tern | |
---|---|
400 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt) | |
4 Bambusspyd - ca. 20 cm lange |
Citronhytteost
200 g Hytteost | |
---|---|
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet) |
Pynt
Mynteblade |
---|
Tilbehør
240 g Landbrød |
---|
Sådan gør du
Jordbærtabbouleh
Oksespyd
Citronhytteost
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11073 kJ / 2647 kcal
Næringsindhold pr. 100g
499 kJ / 119 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 29,9 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 46,7 % | 13,7 g |
Fedt: | 23,4 % | 3,2 g |
Vi respekterer dit nej til cookies.
Du kan ændre dine indstillinger på knappen herunder.
Vi kan desværre ikke vise dig elementer som for eksempel videoer, spil og konkurrencer, fordi cookies er nødvendige for at give dig den fulde brugeroplevelse på arla.dk.
Hvis du vil have den fulde oplevelse, skal du acceptere nedenstående cookies, så siden kan fungere korrekt.