One pot med kål og perler
30 min
•

One pot gryderetter kan laves på adskillige måder - fælles for dem er at alt kommer i gryden på samme tid. Det er nem og lækker aftensmad på en hverdagsaften - og med minimal opvask. Prøv denne skønne one pot med masser af kål og perler, næste gang der skal hurtig aftensmad på bordet...
Ingredienser
One pot
15 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
4
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
250 g
Perlespelt - skyllet (ca. 3¼ dl)
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
450 g
Blomkål i små buketter
|
|
450 g
Spidskål i tynde strimler
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Topping
150 g
Slikærter i mindre stykker
|
|
---|---|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 nip groft salt
|
Tilbehør
240 g
Groft flute
|
---|
Sådan gør du
Topping
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,3 g |
Protein: | 3 g |
Fedt: | 2,5 g |
Kulhydrat: | 15,2 g |
Relateret video
One pot med kål og perler
Se hvordan du laver one pot med kål og perler her. One pot gryderetter kan laves på adskillige måder - fælles for dem er at alt kommer i gryden på samme tid. Det er nem og lækker aftensmad på en hverdagsaften - og med minimal opvask.
