Orangesuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Prøv også denne opskrift med chilimarinerede tigerrejer eller grillede kyllingestykker.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 1 hakket zittauerløg
  • 6 gulerødder i tynde skiver
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 1 tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • 1½ tsk delikatessepaprika
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • friske timianblade

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og gulerødder i ca. 1½ min. Tilsæt tomatsuppe, appelsinskal og -saft, paprika, cayennepeber og salt. Bring suppen i kog og kog den under omrøring i ca. ½ min. Smag til.

Ved serveringen

Hæld orangesuppen i en stor, varm skål og pynt med timian.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6885 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: