Orangesuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Prøv også denne opskrift med chilimarinerede tigerrejer eller grillede kyllingestykker.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 1 hakket zittauerløg
  • 6 gulerødder i tynde skiver
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 1 tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • 1½ tsk delikatessepaprika
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • friske timianblade

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og gulerødder i ca. 1½ min. Tilsæt tomatsuppe, appelsinskal og -saft, paprika, cayennepeber og salt. Bring suppen i kog og kog den under omrøring i ca. ½ min. Smag til.

Ved serveringen

Hæld orangesuppen i en stor, varm skål og pynt med timian.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6885 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: