Suppe-bar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Gør din suppe personlig og fyld den med dit favoritfyld. Kombinationsmulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dl vand
  • ¾ tsk groft salt
  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
  • 100 g agurk i tern
  • 100 g rød peberfrugter i tern
  • 2 små bananer i mindre stykker
  • 150 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • 100 g rosiner
  • 75 g peanuts
  • 100 g mild mangochutney - evt. blendet
  • 25 g tørristet kokosmel

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt risene under omrøring og kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min.

Hæld suppen i en tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.

Ved serveringen

Anret suppen i dybe tallerkener og server ris, agurketern og resten af ingredienserne i små skåle ved siden af.

Orientalsk suppe-bar er velegnet til børn - lad fx børnene skære agurk, peberfrugt, banan og lad dem anrette tilbehøret i små skåle. Så kan børnene hver især vælge lige præcis det tilbehør de synes godt om.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: